Actief voor en in de natuurOp bezoek bij de kudde of op onze boerderij?


Als schaapskudde willen wij u graag laten genieten van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. We hebben voor ieder wat wils. Staat uw idee er niet bij, stuur ons gerust een mail.

LET OP:  in de periode eind februari t/m 2e paasdag is het lammerperiode en kunnen wij geen bezoek bij de kudde of op de boerderij ontvangen.


Arrangementen

Wil je een keer meelopen met een van onze herders? Dat kan! Het is bijzondere ervaring om met onze schapen door het gebied te lopen. Of ben je op zoek naar een bijzonder uitje voor je familie, vriendenclub of voor een kinderfeestje? Wil je ervaren hoe het is om zelf schapen te drijven? Bij ons op de boerderij kan dat.


Educatielessen

Ben je leerkracht in het primair onderwijs en heb je interesse in educatielessen voor de kinderen? Ook voor hen hebben we een superleuk en leerzaam programma!


Wij bieden ook de workshops:

-  Teambuilding / Teamcommunicatie
-  Lezingen door herders.


Cateringmogelijkheden op de boerderij

Zowel voor, tijdens als na de activiteiten kunnen wij op de boerderij allerlei vormen van catering aanbieden. Van een kopje koffie, een boerenlunch tot diverse buffetten kunnen wij op deze dag voor u verzorgen.

Voor meer vrijblijvende informatie mail ons : info@schaapskuddemiddendelfland.nl


 

E-mailen