Actief voor en in de natuur


>  Sheeplighting Lichtjesfeest        16 december  17.00 uur        Gewijzigde datum!!

Op zaterdag 16 december organiseren wij ons jaarlijkse Sheeplighting. Met onze lichtjeswandeling wandelen wij met de schapen door de polder. Weer een prachtig gezicht. Kom allemaal langs en neem je eigen lampion mee.

Sheeplighting 2023

NIEUWE DATUM - NIEUW PROGRAMMA
Op zaterdag 16 december organiseert de Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland weer Sheeplighting” oftwel “een lichtjeswandeling met schapen”.


En dit jaar met een nieuw programma!
We verzamelen ons om 17.00 u in de buurt van de oprijlaan van onze boerderij, bij de kruising van de Woudweg en het fietspad van de Vroonweerseweg. Vanaf de boerderij zal de schaapskudde als een wolk van lichtjes richting dit punt lopen. Een niet te missen schouwspel.
Daarna volgen ze een route door de donkere polder waarbij we de kudde via het fietspad kunnen volgen en genieten van het schitterende zicht op de bewegende lichtjes. Kijk hoe de herder, ook in het donker, zijn kudde door het landschap dirigeert. Natuurlijk heb je zelf ook een lantaarn of lampion bij je om je weg te vinden.
Na een klein uur keren we om en lopen terug naar de boerderij. Hier staat de warme chocomelk en koffie klaar en kunnen we nog even van de schapen genieten.


Let op: dit evenement stond eerst gepland op 23 december.
Er is ter plekke weinig parkeergelegenheid, dus kom lopend of op de fiets.


E-mailen